LÅMØ øst 2019

Hei vi skal arrangere LÅMØ øst 2019, vi har booket inn streaming av dette stevnet, men er da avhengig av samtykke fra deltagerne. Se under i blått. I den forbindelse sender vi dere et samtykke vfi håper dere kan sende til alle deres utøver som kan være aktuelle for å delta på LÅMØ, da dette er en stor jobb å administrere må vi begynne tidlig. 
 
Håper på positive svar fra deres svømmere
 
For å slippe å skrive skjema ut, skrive under, skanne det inn og sende det inn. Anses skjemaet som signert ved å returnere til oppgitt epost adresse. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (samme som sendes til ved å trykke på knappen)
SKJEMAET må fylles ut, (du må bruke pc eller mac med et pdf program på) du kan ikke sende blankt. Hvis det er problemer med å fylle ut og sende. Fyll ut, ta et bilde med tlf og send inn bildet ;-)
 
 
Svømmeforbundet og NIF har vært nødt til å lage nye direktiv for publisering av film og bilder på sosiale media og internett som følge av nytt datalagringsdirektiv og personverndirektiv. Svømmeutvalget har forsøkt å få presiseringer for streaming av video i forbindelse med mesterskap og mønstringer, men vi har foreløpig kun fått generelle retningslinjer å forholde oss til.  Dette får dessverre konsekvenser for LÅMØ 2019.  Retningslinjene fra NIF sier at man ikke får filme og publisere noen uten samtykke. For barn under 15 år må man i tillegg ha samtykke fra foreldrene. Dette må man ha skriftlig fra hver enkelt.  SVU har derfor besluttet at det ikke blir tillatt å filme eller publisere film fra LÅMØ 2019 med mindre man har slikt samtykke fra samtlige utøvere med foreldre eller at regelverket blir presisert fra NIF/ eller NSF administrasjon.
 

Hovedsponsor

 

Installatøren

 

Viktig informasjon

Følg oss på FACEBOOK

Kursstart svømmekurs 2019


Logg inn Min Idrett

 
Klubbrekorder

Swimstore.no er store på svømmeutstyr til trenings- og konkurransesvømmere.
Her i nettbutikken vår finner du topp svømmeprodukter til konkurranse og trening. Vi har også et stort utvalg av tekniske spesialprodukter til å bedre dine prestasjoner i vannet - Alt til meget gode priser!
 

Vår samarbeispartner på skader og skadeforebyggende arbeid:

Skada

Søk på vår side

Meld deg på svømmekurs


Trykk på bildet for fullversjon

Lær å svøm. Vi har svømmekurs for alle.
Barn, ungdommer, voksne og triatlon.
Vi tilbyr også privat timer.

Usikker på hvilket kurs du bør velge? Klikk her for hjelp

Meld deg på her

Kongstensvømmernes facebook

Sponsorer

  • vaterland-auto-logo@2-1
  • Solid logo
  • fred motell
  • feas 240
  • kontorkonsu
  • swimstore
  • BK-LOGO-(R)
  • europris
  • wican
  • ksd